Praktijk

Hygiëa is een kleinschalige praktijk in Amsterdam Zuid. Daardoor kunnen wij persoonlijke zorg bieden. Ook de continuïteit vinden wij belangrijk en met twee verloskundigen is deze goed te waarborgen. Voorop staan jullie wensen voor de zwangerschap, bevalling en kraambed. Veel is mogelijk, zolang de veiligheid van jullie en jullie kindje maar niet in gevaar komt.

Irena spreekt naast Nederlands, ook Pools en Russisch. Als jullie de Nederlandse taal niet machtig zijn helpen we jullie graag verder in het Pools en/of Russisch tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed.

W naszej praktyce istnieje mozliwość prowadzenia ciaży, porodu i połogu w języku polskim.
Położna mowi po polsku.

В нашей практике есть возможность общаться на русском языке.
Акушерка говорит на русском языке.

Voor meer Poolse informatie kunnen jullie terecht bij de Poolse site die is opgezet door Poolse verloskundigen in Nederland polozna.nl.

Meerdere disciplines binnen één gezondheidscentrum

Onze spreekuurlocatie is in het gezondheidscentrum Rhea waar ook onder andere een diëtist, voetreflextherapeut, hypnotherapeut, acupuncturist en fysiotherapeut gevestigd zijn. Eventueel kun je extra begeleiding krijgen van deze specialisten tijdens de zwangerschap voor klachten en/of angsten voor de bevalling. Kijk voor meer informatie op de site.

Kwaliteit

Wij zijn lid van de beroepsorganisatie, de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en ook ingeschreven in hun kwaliteitsregister. Dat waarborgt de kwaliteit van verloskundigen door de verplichting tot bijvoorbeeld bij- en nascholingen, vaardigheidstrainingen en methodisch intercollegiaal overleg. Wij geven begeleiding volgens de laatste inzichten en richtlijnen.

Gezondheidscentrum Rhea